Δελτίο Τύπου 2024

Ετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη Έκθεση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ που έγινε ποτέ!

Right here – ride now
10-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ/METROPOLITAN EXPO

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 είναι γεγονός! Η κορυφαία Έκθεση έρχεται πλήρως ανανεωμένη, έτοιμη να υποδεχτεί κορυφαίες εταιρείες και περισσότερους από 50.000 μοναδικούς επισκέπτες στον υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο του METROPOLITAN EXPO από τις 10 έως και τις 14 Απριλίου. Για πρώτη φορά η Έκθεση Μοτοσυκλέτας πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο και διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο της χώρας, γράφοντας νέα σελίδα στην εκθεσιακή αγορά των δύο τροχών.

Οι λάτρεις των δύο τροχών θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας & σκούτερ, να ενημερωθούν για τον εξοπλισμό ασφάλειας και ένδυσης, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και όλες τις νέες υπηρεσίες του κλάδου. Παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορέσουν να κάνουν test ride σε μοναδικά μοντέλα δικύκλων ενώ θα παρουσιαστούν αρκετά events και happenings.

Οι συνδιοργανώτριες εταιρείες Be Best και Κώστας Λαμάρης οι οποίες διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και εξαιρετική τεχνογνωσία στη διοργάνωση εκθέσεων, δεσμεύονται για την απόλυτη επιτυχία της μεγαλύτερης και σημαντικότερης ελληνικής έκθεσης Μοτοσυκλέτας. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στη διοργάνωσή της, στην οποία θα μετέχουν κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου.

Όλος ο κόσμος της μοτοσυκλέτας δίνει ραντεβού στο METROPOLITAN EXPO στην αποκαλυπτική σκηνή της ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ. Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό εκθεσιακό γεγονός που έγινε ποτέ! Σας περιμένουμε!

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας

Τετάρτη 10 Απριλίου: 14:00-21:00
Πέμπτη 11 Απριλίου: 14:00-21:00
Παρασκευή 12 Απριλίου: 14:00-21:00
Σάββατο 13 Απριλίου: 10:00-21:00
Κυριακή 14 Απριλίου: 10:00-21:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.moto-expo.gr .

Scroll to Top